Lihaa myyviä verkkokauppoja tulee lisää

Tuoreet uutiset kertovat uudesta lihaa myyvästä verkkokaupasta. Kävinpä googlaamassa ja löysin niitä yhteensä puolikymmentä. Deliporon kannalta se on hieno asia kahdellakin tavalla. Ensinnäkin lihan ostaminen netistä tulee arkipäiväisemmäksi eikä sitä enää tarvitse arkailla. Toiseksi kaikki uudet toimijat ovat myymässä laadukasta lihaa ja vieläpä vähän isompina erinä kuin ruokakaupasta tavallisesti ostettava yhden-kahden päivän tarve. Tervetuloa kolleegat!

Poronlihan myyjiä joukossa ei ole, kaikki myyvät pihvikarjan lihaa, mutta useimmat myös sikaa ja lammasta, jotkut muutakin. Kaikki myyvät tuoretta lihaa periaatteella, että fileet ja paistit on raakakypsytetty mureiksi, mutta jauheliha toimitetaan ehdottoman tuoreena. Poronvasan liha on luonnostaan mureaa eikä tarvitse raakakypsytystä.

Kun lihaa ostetaan isompina erinä, sitä tuskin käytetään ruoanlaittoon kerralla paitsi juhlia järjestettäessä. Iso osa jää asiakkaan pakastettavaksi. Meillä poronlihan pakastaminen tapahtuu heti leikkaamisen ja pakkaamisen jälkeen pakastustunnelissa, jonka lämpötila on noin -34 °C. Jäätyminen tapahtuu todella nopeasti, mikä on hyvä lihan laadulle. Mikrobit eivät ehdi lisääntyä ja entsyymien aiheuttamat sekä kemialliset muutokset minimoituvat. Ero kotipakastimeen on merkittävä.

Tuoreen lihan kuljetuksista vastaa pääasiassa Itellan Termo -palvelu, joka toimittaa paketit kotiovelle asti. Kuljetusta on ehdottomasti oltava vastaanottamassa sen saapuessa tai muuten lihat palautetaan tuhottavaksi eikä kauppahintaa palauteta. Deliporon paketit menevät noutopisteen pakastehuoneeseen ja asiakas voi noutaa omansa itselleen sopivana aikana.

Käykääpä googlaamassa. Huomaatte myös, että laadukas pihvikarjan ja lampaan liha ovat samassa hintaluokassa hyvän poronlihan kanssa.

 

 

Kerro tästä muille:

Jätä vastaus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>