Valmisruoat ja valmisateriat porosta

Termejä valmisruoka ja valmisateria käytetään rinnakkain ja välillä sekaisinkin. Deliporolla on ollut valikoimassa jo pitkään poropyöryköitä, burgerpihvejä, ruokamakkaroita, porokastiketta ja -lientä.. Olemme nyt laajentamassa valikoimaamme merkittävästi.

Poro valmisruoka meidän kielenkäytössämme on ruoka, joka tarvitsee vain lämmityksen ollakseen syöntikelpoista. Mutta ei siitä kokonaista ateriaa tule ilman lisäkkeitä, esimerkiksi perunoita tai pastaa tai riisiä sekä kastiketta.

Tänään poro valmisruokia valikoimassamme ovat
poroburgerpihvit
poronkihapyörykät
pororuokamakkarat.

Valmisruokatuotteemme tulevat Ivalossa toimivalta Inarin Luonnonporo Oy:ltä joka ehkä paremmin tunnetaan nimellä Culinari (culinaariset tuotteet Inarista). Yrittäjillä on vuosikymmenien mittainen, rautainen kokemus ravintola-alalta, myös yrittäjinä. Ja nyt myös mittava kokemus ja osaaminen Lapin raaka-aineiden monipuolisina jalostajina.

Poro valmisateria taas on meillä kokonaisuus, joka jo sellaisenaan on valmis syötäväksi ja sisältää ateriaan tai pikemminkin sen lämpimään ruokalajiin tarvittavat ainekset. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ateriaan voisi lisätä muuta. Itse asiassa suosittelemme lämpimästi, että näin tehtäisiinkin esimerkiksi Keventäjien > suosittelemalla tavalla.

Uusina tuotteina valikoimaamme tulevat nyt ateriakokoiset eli 360 g rasioihin pakatut tuotteet neljän rasian paketteina
neljä erilaista poroateriaa
savuporokiusaus
poro-salamipasta
savuporolasagnette
-Lapin Ukon porokeitto.

Valmisateriat meille tekee Rovaniemellä toimiva Lapin Krassi Oy, joka aloitti maanmainion porokastikkeen, Deliporon valikoimassakin pitkään olleen tuotteen tekijänä. Viime aikoina yhtiöön on tullut uutta voimaa – uusia osakkaita ja liiketoiminnan osaajia. Yhtiö on kasvanut ruokatehtaaksi, joka hienolla tavalla jalostaa Lapin raaka-aineita monipuolisiksi tuotteiksi niin ravintoloille, elintarvikemyymälöiden lihatiskien annosmyyntiin kuin kotitalouksillekin.

Myynti kotitalouksille on rajoittunut Rovaniemen seudulle. Yhteistyö Deliporon kanssa tekee aterioiden markkinoinnin ja logistiikan mahdolliseksi koko maassa. Deliporollahan on kautta manner-Suomen yli 90 K-Marketia ja K-Supermarketia, jotka toimivat noutopisteinä. Asiakas valitsee tilatessaan, mihin noutopisteeseen hän pakettinsa haluaa ja voi sitten hakea ostoksensa itselleen sopivana aikana. Deliporolla on lisäksi tarjolla yhteistyökumppanin kautta kotiinkuljetusmahdollisuus monilla suurilla kaupunkiseuduilla. Katso toimitustavat >

Deliporon myymät valmisruoat ovat pakastettuja kuten kaikki muutkin tuotteemme. Ne säilyvät hyvin, mutta ovat varsin nopeasti sulatettavissa ja lämmitettävissä ruokailua varten.

Tutustu tuoteryhmään Valmisruoat ja valmisateriat >