fbpx

SOPIMUSEHDOT

1. Yleistä
Tämä sopimus sisältää www.deliporo.fi-verkkokaupan (myöhemmin Deliporo) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Deliporoon käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Deliporolla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.

2. Sitoumus
Deliporo on sitoutunut noudattamaan Asiakasmarkkinointiliiton Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kuluttajakaupan käytännesääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

3. Käyttöoikeus
Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon Deliporosta rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen. Deliporolla on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

4. Sopimuksen muuttaminen
Deliporolla on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot jatkaessaan palvelun käyttämistä.

5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä sitoutuu käyttämään Deliporoa vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Deliporon käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.

6. Tilaus
Sitova kauppasopimus on syntynyt vasta kun Deliporo on toimittanut tilauksen. Mikäli toimitus ei saavu kahden viikon kuluessa Deliporossa ilmoitetun toimitusajan päättymisestä, käyttäjän on otettava yhteyttä Deliporoon.

7. Hinnat
Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden tietojen yhteydessä Internetissä osoitteessa https://www.deliporo.fi. Tuotteen hinta on tilaushetkellä ko. tuotteen yhteydessä mainittu hinta. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa olevat, Deliporossa esitetyt toimituskulut. Hinnat sisältävät elintarvikkeille kulloinkin voimassaolevan alv:n. Alv ei ole alv-vähennyskelpoinen yksityishenkilölle.

8. Maksuehdot
Käyttäjän on maksettava tilaus Deliporolle ennen sen toimittamista, ellei Deliporo toisin päätä.

9. Toimitus
Deliporo toimittaa tilauksen käyttäjälle niin pian kuin mahdollista tai Deliporossa ilmoitetun muun aikataulun mukaisesti.
Mikäli tilattu tuote on kyseessä olevan hankintakauden osalta loppuunmyyty, Deliporon velvollisuus on ilmoittaa toimittamatta jäämisestä käyttäjälle sähköpostitse ensi tilassa, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluttua siitä, kun se tiedetään. Käyttäjällä on tässä tapauksessa oikeus peruuttaa tilauksensa ja Deliporolla on velvollisuus palauttaa mahdollisesti maksettu kauppahinta kokonaisuudessaan käyttäjälle viivytyksettä.
Virallinen peruutusosoite on:
Deliporo Oy
Polkutie 2
99830 SAARISELKÄ.
Nopeimmin ja varmimmin peruutus kuitenkin tapahtuu sähköpostitse osoitteessa deliporo@deliporo.fi tai puhelimitse 016-348 3600.

10. Reklamointi
Tehtyyn tilaukseen sovelletaan postimyyntiehtoja. Kuluttajansuojalain 16 § mukaisesti kuluttajalla ei ole lain 15 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua . Pakastetut tuotteet kuuluvat em. rajoituksen piiriin eikä Käyttäjällä ole palautusoikeutta. Muilla tuotteilla on em. lain 15 § mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos muu kuin tilattu tuote toimitetaan tai jos tuote on vahingoittunut tai muuten viallinen, käyttäjän on kohtuullisessa ajassa otettava yhteyttä Deliporoon ja ilmoitettava virheestä.
Virallinen valitusosoite on:
Deliporo Oy
Polkutie 2
99830 SAARISELKÄ.
Nopeimmin valitus kuitenkin tapahtuu sähköpostitse osoitteessa deliporo@deliporo.fi tai puhelimitse 016-348 3600.

11. Irtisanominen
Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää Deliporoa. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

12. Tähän sopimukseen liittyvät olennaisesti Deliporon Tilaus- ja toimitusohjeet, jotka yhdessä tämän sopimustekstin kanssa sisältävät Kuluttajansuojalain 2 luvun 13 §:n tarkoittamat verkkokaupan ennakkotiedot sekä samalla vahvistuksen sopimuksesta välillämme.

13. Riitojen ratkaisu
Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Rovaniemen käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Päivitetty 24.5.2018