Yrityslahjat

Yrityksenne on varmaan taas etsimässä henkilöstön, asiakkaiden ja mahdollisesti muidenkin sidosryhmien joululahjoja. Pitäisi löytää hyvä lahja, ehkä vielä erilainen kuin edellisinä vuosina annettu. Haluaisimme auttaa tässä.

Perustuotteemme ovat poronliha ja hilla
Päätuotteemme on paras maassamme tuotettu liha, laadukas poronliha sekä siitä tehdyt jalosteet. Hillasta ja muista marjoista tehdyt valmisteet kuuluvat myös kysytyimpiin vaihtoehtoihin.

Porosalamia ilman kylmäsäilytystä
Porosalami on testattu ja hyväksytty kestotuotteeksi ilman kylmäsäilytysvaatimuksia.

Helposti postitettavia lahjoja
Postituskotelossa kirjeenä lähetettävää porosalamia tai poron kuivalihaa.

Vuoden uutuuksia
Tälle vuodelle olemme saaneet useita mielenkiintoisia uusia tuotteita. Mukana on poronlihatuotteita, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä eivätkä -kuljetusta. Samoin helposti vaikkapa asiakkaille lähetettäviä tuotteita. Erilaisten tuotteiden yhdistämiseen ja lahjojen yksilöllistämiseen meillä on nyt uusia vaihtoehtoja. Ja tärkeiden henkilöiden muistamiseen voimme tarjota entistä monipuolisempia vaihtoehtoja. Tutustu tuotteisiimme »

Useita hintaluokkia
Huipputuotteet eivät ole markkinoiden halvimpia, mutta vaihtoehtoja löytyy useista hintaluokista, alkaen 10 €. Katso, millaisia lahjakokonaisuuksia olemme toteuttaneet »

Toimitukset pelaavat
Tilaukset toimitamme asiakkaan kanssa sovittuna aikana, esimerkiksi jouluviikolla. Käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita, joilta löytyvät koetellut vaihtoehdot myös kylmäkuljetuksille ja -säilytyksille. Kylmää tarvitsemattomia tuotevaihtoehtojakin toki löytyy. Näin hoidamme toimitukset »

Toimi näin
Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi ja toivomuksesi. Teemme tarjouksen ja rakennamme sen pohjalta kanssasi yrityksellenne sopivan ratkaisun. Pienenä yrityksenä olemme joustavia toteutuksessa.

Yli 10 vuotta yrityslahjoja
Olemme myyneet poronlihaa kotitalouksille ja yrityslahjoja pk-yrityksille, joukossa pörssiyhtiöitäkin, jo yli 10 vuoden ajan. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sekä tuotteisiin, toimituksiin että muuhunkin palveluun. Lue yrittäjän taustasta »

Ota yhteyttä


Matti Vanhanen
Toimitusjohtaja
matti.vanhanen@deliporo.fi
p. 0400 433 023