Hapankorppurullat


9 kpl hapankorppuja
3,5 dl lihalientä
150 g kylmäsavuporoa tai palvikinkkua
1 dl hienonnettua persiljaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 rkl sinappia
1 prk Valio maitorahkaa
1 dl Valio kuohukermaa

1. Asettele hapankorput sileä puoli alaspäin työlaudalle.
2. Sivele korput lihaliemellä ja anna vetäytyä.
3. Valmista täyte. Yhdistä kaikki ainekset keskenään. Lisää viimeisenä kerma vaahdotettuna.
4. Levitä täytettä hapankorpuille ja kääri rulliksi.
5. Aseta rullat tiiviiseen riviin, jotta ne pysyvät kiinni.
6. Kääri rullat yksitellen kelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
7. Leikkaa rullat 3-4 cm:n viipaleiksi. Tarjoa kahvipöydässä tai salaatin kanssa.

Resepti: Jussi Kumpulainen