Kokonaisena grillattua poron sisäpaistia


1 poron sisäpaisti
suolaa
4 esikeitettyä maissintähkää
voita
sokeria
suolaa
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
100 g nektariinia
1 nippu kevätsipulia
4 siivua paahtoleipää
valkosipulia
öljyä

1. Hiero paistin pintaan suola pari tuntia ennen grillausta.
2. Nosta liha hyvissä ajoin lämpenemään.
3. Grillaa kuumalla hiilloksella tasaisesti joka puolelta niin, että pinta ruskistuu.
4. Jos grillisi antaa myöden, nosta liha ylemmälle tasolle miedompaan lämpöön. Jos ei, nosta liha foliovuokaan ja siirrä hieman syrjempään.
5. Kypsennä miedommalla lämmöllä noin 10-15 minuuttia. Jos haluat lihan täysin kypsänä, hehkuta hieman pidempään.

Grillattua maissia:
Sulata voi kattilassa. Mausta suolalla ja sokerilla makusi mukaan. Valele seoksella grillaantuvia maisseja. Maissit ovat valmiita, kun pinta on ruskistunut.

Aurinkokuivattua tomaattia, nektariinia, paahdettua leipää:
Leikkaa tomaatit ja nektariinit näteiksi kuutioiksi. Leikkaa sipulin varret ohuiksi viipaleiksi. Lämmitä ainekset kevyesti kattilassa tai paistinpannussa. Voitele leivät valkosipulilla maustetulla öljyllä.
Paahda leivät rapeiksi.