Porokääryleet rosépippurikastikkeessa

600 g poron vasan kylkirullaa
170 g pekonia
80 g sinihomejuustoa
mustapippuria
suolaa
5 dl vettä
3 rkl riistafondia
maizenaa
1 dl kermaa
rosépippuria

1. Nuiji kylkiliha ohuemmaksi ja leikkaa siitä sopivankokoisia viipaleita.
2. Ripottele mustapippuria ja suolaa lihan pinnalle. Lisää pekoniviipale ja juusto.
3. Kääri lihaviipaleet täytteineen rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikulla.
4. Ruskista kääryleet kuumalla pannulla ja siirrä sivuun.
5. Laita vesi ja riistafondi kattilaan ja kiehauta. Lisää lihakääryleet kattilaan ja hauduta n. 30 minuuttia.
6. Nosta kääryleet kattilasta ja valmista kastike lisäämällä liemeen kerma ja rosépippuri.
7. Suurusta kastike maizenalla. Poista tikut kääryleistä ennen tarjoilua.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja lämpimän kasvislisäkkeen sekä karpalohyytelön kera.