Poron potkapihviä ja tomaattisalsaa


Potkapihvit:
4 poron potkapihviä
öljyä ja suolaa

Tomaattisalsa:
1 tlk tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl öljyä
2 rkl makeaa chilikastiketta
2 pepperonia
1 rkl sokeria
suolaa ja mustapippuria


Pihvit:
1. Leikkaa potkapihvien reunaan muutama viilto, ettei liha paistaessa mene mutkalle.
2. Sivele pintaan öljyä ja anna olla hetki huoneenlämmössä ennen grillaamista.
3. Grillaa noin 2-3 minuuttia per puoli. Liian pitkä grillaaminen saa lihan sitkeäksi.

Tomaattisalsa: ›
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää loput aineet, paitsi suola. Keitä ilman kantta, kunnes seos sakenee. Tarkista suola.

Resepti: Jussi Kumpulainen

 

Osta poron potkaa verkkokaupasta >