Revontulirullat


500 g luutonta poronpaistia
1/2 porkkanaa
1/2 lanttua
1/2 dl säilöttyjä metsäsieniä
1/4 dl pekonia
1/4 dl herne-maissi-paprikasekoitusta
suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl hienonnettua katajanmarjaa
voiteluun soijaa

1. Porosta leikataan 1/2 cm paksuisia viipaleita ja nuijitaan ne ohuiksi.
2. Täyte: raastettu porkkana ja lanttu, pilkotut metsäsienet ja soseutettu herne-maissi-paprikasekoitus sekä pienitty pekoni yhdistetään ja maustetaan.
3. Täytteen ainekset laitetaan viipaleille ja kääritään rullalle. Suljetaan cocktailtikuilla ja voidellaan soijalla.
4. Paistetaan 200 asteessa noin puoli tuntia. Paiston aikana rullia voi valella poronluista keitetyllä liemellä. Tarjoillaan perunasoseen, höyrytettyjen vihannesten sekä puolukoiden ja karpaloiden kera.