Tunturipurilainen ja porojauhelihapihvi – resepti

Purilainen:
4 hampurilaissämpylää
4 ananasviipaletta
4 kylmäsavuporosiivua
4 porojauhelihapihviä

Pihvi:
400-500 g poron jauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
1 dl kermaa
1 sipuli
1 kananmunan keltuainen
suolaa ja pippuria

Coleslaw:
1/2 kpl valkokaalia
1 porkkana
1 sipuli
1 dl majoneesia
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria

Tunturipurilainen:
1. Katso pihviohje alla.
2. Grillaa haluamassasi järjestyksessä kaikki ainekset kuumiksi.
3. Rakenna hampurilaiset aineksista.
4. Pane tarjolle tavanomaiset mausteet tarvitseville. Tarjoa coleslawn kanssa.

Porojauhelihapihvi:
1. Liota korppujauhot kermassa.
2. Ruskista sipuli.
3. Sekoita kaikki aineet keskenään.
4. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Muotoile pihveiksi ja grillaa kypsäksi.

Coleslaw eli kaali-porkkanasalaatti: ›
Raasta kasvikset. Sekoita loput ainekset joukkoon. Anna maustua kylmässä muutaman tunnin ajan.

Resepti: Jussi Kumpulainen