Poro-omeletti

400 g poronlihaa, käristys- tai jauhelihaa
100 g herkkutatteja (metsäsieniä)
1 kpl punasipuli
0.5 pnt ruohosipuli
1 kpl omena
8 kpl kananmuna
2 dl kahvikermaa
1 rkl suolaa
pippuria

1. Riko kananmunat ja lisää kerma sekä suola, maun mukaan pippuri.
2. Kuori ja pilko sipuli ja omena.
3. Hienonna sienet.
4. Paista poronlihat, omenat, sipulit ja sienet pannulla voin kera.
5. Mausta suolalla ja pippurilla.
6. Kuumenna paistinpannu ja kaada munakasmassa pannuun ja sekoita reunoilta keskelle.
7. Kun munakasmassa on melkein kypsä, lisää täyte ja käännä munakas puolikuun malliseksi.

Resepti: Oula Hänninen

 

Lue lisää poronkäristyslihasta >