Kotiinkuljetus, joka toimii

On ollut surullista lukea, kuinka kansainvälisesti toimiva, kokenut ja arvostettu kuljetusyritys on suorastaan huijannut kotiinkuljetusasiakkaitaan. Lähetykset on viety noutopisteeseen ja asiakkaalle tästä on ilmoitettu valheellisella perustelulla, että asiakas ei ole ollut tavattavissa kotona. Ja väitteiden mukaan joskus on jopa nähty jakeluauton ajavan asiakkaan kotitalon ohi pysähtymättä eli kotona olon selvittämistä ei ole yritettykään.

Isot kuljetusliikkeet jakavat pääosin esineitä kuten vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa jne, eivät ruokaa. Me Deliporossa olemme valinneet kotiinkuljetuksien hoitajaksi ruokakuljetusten ykkösluokan ammatilaisen, Collico Oy:n. Pitkä kokemus ruoan verkkokauppa kauppahalli24.fi:n kotiinkuljetusten hoitamisessa aluksi kuljetusosastona ja sittemmin erillisenä yhtiönä on valjastettu saman palvelun tarjoamiseen isolle joukolle muita yrityksiä.

Yhteistyötä Collicon kanssa olemme tehneet jo kaksi vuotta. Järjestelmien rakentaminen yhteensopiviksi, pelisääntöjen oppiminen puolin ja toisin, aikatauluvaatimusten ymmärtäminen ja monet muut asiat ovat vaatineet paneutumista ja aikaa. Nyt olemme jo hyvässä tilanteessa. Mutta logistiikassa tapahtuu aina yllätyksiä ja muutoksia. Syitä niihin on jokaisessa toimijassa asiakkaiden aikatauluista kaluston rikkoontumisiin ja herra Sattuman saapumiseen näyttämölle. Tällä viikolla on ollut kolme tapausta, jotka ovat vaatineet yksilöllistä puuttumista toimituksiin. Collocon asiakaslähtöisyys ja  auttamishalu ovat ratkaisseet tilanteet asiakkaidemme suureksi tyytyväisyydeksi.

Voimme iloksemme todeta, että Deliporolla on tarjota asakkaille kotiinkuljetus, joka todella toimii.