Poronliha on erinomaista juhlaruokaa

Poronliha on erinomaista juhlaruokaa kotona pidettävissä tilaisuuksissa. Olipa kysymyksessä syntymäpäivät, rippijuhlat, lakkiaiset tai muut valmistujaiset, kihlajaiset, häät, sukukokoukset, harvinaisten vieraiden käynnit, rennot illanistujaiset tai vaikka lastenjuhlat. Yhteistähän tilaisuuksille on, että vieraille tarjotaan syötävää ja juotavaa. Mitä tärkeämpi juhla, sitä tärkeämpi on myös tarjoilun valinta.. Olemme käsitelleet tarjoilua erilaisten juhlatilaisuuksien pohjalta. Linkki sivulle >

 

poro ja viini

 

Jo hyvän aikaa sitten julkaistuna sivustollamme on ollut esillä juhlallinen vastaanotto kotona, kun ovet ovat avoinna ja pannu kuumana. Samoin pitkien etäisyyksien Lapissa yleinen tapa juhlia niin, että kun vieraita tulee sekä läheltä että kaukaa, tarjotaan kunnon lämmin ateria. Juhla hienoimmillaan on tietysti oikea juhlaillallinen. Mukana on itseoikeutetusti myös vuoden tärkeimpänä pidetty perhejuhla joulu.

Viimeisimmät täydennykset sisältöön ovat Pororuoka lastenjuhlissa >  ja Pororuoka illanistujaisissa >. Ne ovat ehkä vähemmän juhlallisia tilaisuuksina, mutta mukaansatempaavia ja usein vieraille unohtumattomia.

Olemme yrittäneet valottaa aihetta tarjoilun kokonaisuuden kannalta, emme vain puhumalla poronlihasta. Alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka ovat ainakin juhlavammissa tilaisuuksissa tärkeitä osia kokonaisuudesta.

Muistutuksena lienee hyvä tuoda esille mahdollisuus katsoa asiantuntijoiden laatimat ruokajuomien valintaohjeet oluelle > ja viinille >Poro ja olut

 

Loppuun vielä muistutus, että poronliha on kausituote ja sitä on varmimmin saatavissa syyskauden aikana. Juhlat ja niiden tarjoilu kannattaa siksi suunnitella hyvissä ajoin etukäteen ja hankkia tai ainakin varata poronliha ja muut herkut hyvissä ajoin.

Todellakin, poronliha on erinomaista juhlaruokaa. Voit kätevästi ostaa sitä verkkokaupastamme.

verkkokauppaan